BMW F20 forum - BMW F21 forum
Voorstel en vraag ronden - Afdrukversie

+- BMW F20 forum - BMW F21 forum (http://www.bmwf2x.nl/forum)
+-- Forum: Algemeen bmwf2x forum (http://www.bmwf2x.nl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Stel jezelf voor (http://www.bmwf2x.nl/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Topic: Voorstel en vraag ronden (/showthread.php?tid=443)

Pagina's: 1 2 3


Voorstel en vraag ronden - Bmvvinnie - 01-03-2021

Hoi ik ben vincent. Ik heb een mooie bmw 125i kunnen kopen uit berlijn. Momenteel zijn we bezig met de bpm en de rdw om hem op de nederlandsche wegen te kunnen laten rollen. De opties en fotos komen nog.


RE: Voorstel en vraag ronden - BMW118iED - 01-08-2021

Welkom, lukt het in deze tijd waar ook alles wat met auto's te maken heeft kapot wordt gemaakt, de auto nog deze kant op te krijgen?

Voet op Duitse grond zetten is op dit moment reden om in quarantaine te moeten. Het is te hopen dat de auto snel op NL kenteken kan komen. Veel plezier toegewenst met de nieuwe auto (inclusief uit er naar uitkijken om de startknop voor eerste keer te mogen indrukken).


RE: Voorstel en vraag ronden - Bmvvinnie - 01-13-2021

Ja het is nog net gelukt om hem vanuit berlijn hierheen te krijgen. Dinsdag opgehaalt en woensdag ging DL dicht. Ik heb hem nu overigens nog niet ivm steekproef rdw/bpm aanvraag formulier verscheurt en vervrommelt aangekomen bij de belastingdienst. 31dec een nieuwe verstuurd. Nu nog niks. Of ze hebben het daar druk of ze hebben een nieuwjaars depressie. 

Het is voor mij allemaal nieuw zo’n auto met zooveeel opties en nieuwe techniek. Ik kijk mn ogen uit joh.


RE: Voorstel en vraag ronden - BMW118iED - 01-16-2021

Dat is vervelend. NU maar hopen dat de RDW weer tot leven komt de komende weken. Hoe eerder het kenteken binnen hoe beter dat is. Ik vrees inmiddels voor een LOCK STEP scenario. Economie totaal plat. Zonder dat daar nog verder aanleiding voor is. En daar uitkomen, kan een pijnlijke exercitie worden.


RE: Voorstel en vraag ronden - Bmvvinnie - 01-16-2021

Wat bedoel je allemaal?


RE: Voorstel en vraag ronden - Patrick - 01-16-2021

Welkom Vincent, een 125i is een heerlijke BMW! Wink die B48 is sterk en heeft potentie. Die van mij zit momenteel veilig op 300pk 434nm.


RE: Voorstel en vraag ronden - Bmvvinnie - 01-17-2021

Bedankt patrick. Gaaf man waar heb je hem laten tunen? Ik had vernomen dat je hem ook onder de sport/sport+ knop kan tunen en dat je op comfort stant gewoon weer je 224 pk hebt.


RE: Voorstel en vraag ronden - Patrick - 01-17-2021

Ik gebruik MG Flasher, daarmee heb je zelf de totale controle over je tuning. Je kan zelf custom waardes wijzigen, maar ook terug naar stock wanneer nodig. Achter MG Flasher zit een tuner uit Canada, die zich heeft gespecialiseerd in de B48/B58. Het "onder de knoppen" tunen gaat al jaren rond, maar heb het nog nooit goed werkend gezien. Ik zou daar persoonlijk niet aan beginnen.

http://www.mgflasher.com


RE: Voorstel en vraag ronden - BMW118iED - 01-19-2021

De steeds verdere inperking van bewegingsvrijheid lijdt helaas tot een scenario wat als LOCK STEP bekend staat. En waar voor gewaarschuwd wordt als een onwenselijk scenario. Dus hopelijk voor je nieuwe auto breekt er weer snel een tijd aan dat we prettig en vrij kunnen reizen. In Nederland, maar ook in het buitenland. Maar dan wel in een wereld waar het prettig is om op pad te gaan. Dat kan ik nu helaas niet zeggen.


RE: Voorstel en vraag ronden - Bmvvinnie - 01-20-2021

Nee presies we zitten helaas allemaal in hetzelfde schuitje. Gelukkig wel de auto op mn naam staan en kenteken word er vandaag op gezet. Vanmiddag ophalen.